9 Nisan 2013 Salı

petek temizligi

Petek Temizliği

Daha çok kış aylarında başımıza gelen bir sorundur petekleri ne kadar yüksek derecede yakarsanız yakın ısınamazsınız . Sebebi tesisatınızın içine yerleşen çamur balçık kir gibi maddeler peteklerin özellikle dip kısmına yerleşir fark edersiniz ki alt kısımları daha soğuk olur . Firmamız iyi ısıtmayan petekleri makine ve özel kimyasallarla petek temizliği yapıyor . Sizinde bölye bir sorununuz varsa bizi arayıp randevü talep edebilirsiniz . Petek temizleme işlemi 2 yılda bir mutlaka yapılmalıdır  yaşağımız şehirdeki su pistir bunu en ufak tatile çıktığımızda bile görebilirsiniz .Tatil bitip eve geldiğinizde ilk musluğu açtığınızda kahverengi bir su akar işte bu kum içerir . Kombi hattını yazın kullanmadığınızdan dolayı yaklaşık 1 sene gibi bir zaman su girmiyor dolayısıyla ordaki pislikler artık balçık konumuna gelmiştir . Temizliği için profesyonel yardıma ihtiyaç vardır . Çoğu müşterilermiz bu durumdan bi haber olduğu için bu durumu burda en azından belli bir kesime duyurmak istedik .



Petek temizliği nasıl yapılır ? Petek temizliği yapmanın profesyoneller yolu olduğu gibi, bireysel yolları da vardır. Bir çok yapı market mağazasında bireysel yöntemler ile petek temizliği yapabilirsiniz. Ancak sorumluluk size ait olup, ne ürünü aldığınız firma ne de üretici size garanti veremez. Bunlar standart ürünlerdir. Bu işin profesyonel yolu ise, doğru ekipman ve doğru kimyasal ilaçlar ile uygulanan yöntemlerdir. Firmamız bu konuda özel bir makina yardımı ile kalorifer peteklerinize, özel olarak hazırlanmış kimyasal bir sıvının petekleriniz içerisinde dolaşmasını sağlar. Tabii ki öncelikle, kombi petek tesisatınızdan kimyasal ilacın girişi ve çıkışı için olan bağlantı yerleri belirlenir. Kimyasal ilacın çıkış noktasında suyun direk olarak gidere akması için önceden hazırlık yapılır. Son olarak ise, özel makina yardımı ile kombi petek tesisatı içerisine kimyasal ilaç verilir. Çok kısa süre içerisinde peteklerinizin içinden simsiyah çıkan bir su göreceksinizdir  petek temizliği nasıl yapılır sorusunun asıl cevabı profesyonellikten ve doğru ilkaç kullanımından geçmektir.



petek temizliği fiyatları tesisatınızdaki petek sayısına ve metre kare hesabı yapılarak verilmektedir . Sizinde ısı sorununuz varsa bizi arayarak fiyat teklifi alabilirsiniz .



1 yorum: